Over KNITTING FOR OLIVE:

Eind 2015 is Knitting for Olive begonnen met het verkopen van breipatronen voor baby's en peuters. Ze breidden snel ook uit naar kindermaten en in 2018 ontwierpen ze de eerste patronen voor volwassenen.

Om je de beste brei-ervaring te kunnen geven, hebben ze besloten om Knitting for Olive-garens aan te bieden: 

'Onze visie is om hoogwaardige garens aan te bieden, gemaakt van puur natuurlijke vezels, gemaakt met respect voor zowel de dieren als onze omgeving.

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Kopenhagen. We zijn omringd door veel kinderen, die ons talloze inspiratie en ideeën geven. We hebben altijd nieuwe patronen in de maak'

Al onze garens bestaan ​​uit 100% natuurlijke vezels. Onze garens worden geproduceerd met respect voor dieren en onze omgeving.


De merinowol is afkomstig van een biologische boerderij in Patagonië waar mulesing niet is toegestaan, en wordt vervolgens in Italië verwerkt tot garen volgens ethische en milieurichtlijnen om een ​​garen te creëren dat vrij is van schadelijke chemicaliën.

Onze Mohair is afkomstig van geiten die in Zuid-Afrika zijn grootgebracht volgens humane normen. We wijzen elke mishandeling van dieren in de mohair-industrie of elders categorisch af.

Wij geloven in hoogwaardig garen gemaakt van puur natuurlijke vezels en doen ons uiterste best om dit garen te creëren in een prachtig, zorgvuldig geselecteerd, kleurenpalet.

Klik hier voor patroon ideeën met de Knitting for Olive garens 

 

 

© 2017 - 2024 Wol Verhalen | sitemap | rss